Acteurs gezocht!

Voor onze nieuwe kortfilm zijn we op zoek naar zowel acteurs, actrices als figuranten.

De opnames zullen doorgaan in Limburg tijdens de zomer van 2019. Draaidagen zijn onderling te bepalen met cast & crew. Locaties worden momenteel vastgelegd.

Folie à Deux

Een traumatische gebeurtenis in je jeugd kan je levenslang achtervolgen.

Rollen

Het verschil in figurant(e) & edel­figurant(e): een figurant(e) heeft geen gesproken tekst, een edel­figurant(e) wel. Uiteraard hebben de acteurs & actrices gesproken dialogen.

Casting

We doen met onze potentiële acteurs & actrices eerst een cameratest. Zo weten we ook hoe we de beste acteer­prestatie uit jou kunnen halen. We nodigen je daarom ook graag uit om eens voor de camera te staan en wat emoties te spelen.

Wanneer de casting zal doorgaan is nog niet zeker, maar zal in Hasselt of Genk gebeuren en buiten de examen­periode vallen. Stuur ons je naam, je foto en de rol(len) waarin je interesse hebt naar: [email protected]

Praktisch

We maken een niet-commerciële kortfilm. Dat wil zeggen dat we amateur cineasten zijn die een kortfilm als hobby maken. We maken een speelfilm zonder sponsoring en zonder inkomsten. Het gevolg hiervan is dat we uitsluitend werken met vrijwilligers, zowel cast als crew. Er is dus geen financiële vergoeding voorzien, wel een uitgebreide catering. Je kan gratis parkeren aan de filmset.

Als gemotiveerde filmmakers gaan we helemaal voor elk project. Zoals je op de foto's kan zien, werken we met professioneel materiaal en zetten we sterk in op kwaliteit. Met trots kunnen we zeggen dat we al op vele nationale- & internationale filmwedstrijden goud en/of laureaat behaald hebben (zie palmares Tim Vervoort).

Elke deelnemer aan dit filmproject krijgt na deelname aan filmwedstrijden een DVD & affiche als aandenken. Daarnaast organiseren we een avantpremière voor de cast & een gratis première in Limburg met ongeveer 200 filmliefhebbers. Uiteraard worden jij, je familie & je vrienden hierop uitgenodigd.

Ik heb interesse!

Heb je interesse in onze kortfilm? Stuur ons dan een e-mail met daarin je naam, een recente foto en de rol of rollen waarvoor je interesse hebt. Zodra we de casting plannen, nemen we opnieuw contact met je op.

[email protected]

Je gegevens zullen ten laatste op 31 augustus verwijderd worden en niet aan derden doorgegeven worden.

Team

Gewonnen prijzen in het verleden

Previous picture Next picture Close gallery Tim Vervoort