Volkswagen Kever Huren

Huur een opvallende oldtimer voor jullie bruiloft of rijd in stijl naar een galabal

Verhuur oldtimer met chauffeur regio 3500 Hasselt, Limburg

Met deze knaloranje Volkswagen Kever 1200 van 1971 rijd je in stijl naar een feest of heb je een echte eye-catcher op jouw evenement. Inbegrepen in de prijs is een chauffeur die van her naar der brengt en een flinke poetsbeurt zodat de wagen al blinkend komt aanrijden.

De vintage beelte wordt goed onderhouden en heeft een topsnelheid van 112 km/u (één passagier) of 100 km/u (drie passagiers). Er is plaats voor drie passagiers plus de chauffeur. Natuurlijk kan ook een beperkte hoeveelheid bagage meegenomen worden in de koffer vooraan of achter de achterzetel.

De Volkswagen kan zowel voor een hele dag als voor een enkele rit gehuurd worden. De oldtimer is ook ideaal om te gebruiken bij fotoshoots of om video opnames mee te maken. Hieronder kan je vrijblijvend de kostprijs berekenen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de wagen te laten bestickeren voor een evenement of om slingers, ballonnen of andere decoratie te voorzien. De kever staat gestald in Hasselt en opereert het meest eenvoudig in en rond Limburg, België.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een oldtimer huren regio Hasselt? Vult u dan onderstaande gegevens in om gratis een offerte op te stellen. Deze ingevulde gegevens zullen niet worden opgeslagen. Hier vindt u de contactgegevens om de reservatie te bevestigen of om vragen te stellen.

Enkel brengen naar een evenement of ook halen?

Heen en terug (u wordt gebracht naar een locatie en kan later die dag opgehaald en teruggebracht worden)
Enkel heenrit of enkel fotoshoot

De hele dag huren of enkel voor de rit?

Enkel de rit (maximaal 3 uur)
De hele dag (meer dan 3 uur)
Ik ben student en geniet van korting!

Gratis vrijblijvende online offerte aanvragen? Klik op de knop om de prijsberekening te zien.

Prijsberekening

Omschrijving Aantal Eenheidsprijs Totaal

Over een korting voor een fotoshoot of vrijwilligersproject valt altijd te onderhandelen. Wanneer u voor de optie 'heen en terug' kiest maar de eindbestemming afwijkend is van het vertrek mag u mij contacteren voor een individuele offerte. Ook bestaat de optie om een op maat gemaakte rondrit te voorzien langs bijvoorbeeld de bloesemroute in Haspengouw. Aarzel niet om een mail of belletje te doen.

Om te reserveren doe een sms of telefoontje naar +32 493 782 019 of stuur een mail naar [email protected]

Uiteraard is de wagen in orde met alle documenten en is succesvol door de jaarlijkse technische keuring geraakt. De Kever is ingeschreven als een dagelijks voertuig, niet als oldtimer. Wilt u door de LEZ-zone rijden (Antwerpen of Brussel), laat dit dan zeker op voorhand weten zodat de vergunning tijdig aangevraagd kan worden (meerprijs).

Dit is de route

Interesse om deze toffe kever te huren met chauffeur? Neem contact met mij op om de reservatie te maken. Tot snel!

Het is helaas niet mogelijk om de oldtimer zonder chauffeur te huren.