Volkswagen Kever Huren

Huur een opvallende oldtimer voor jullie bruiloft of rijd in stijl naar een galabal

Verhuur oldtimer met chauffeur regio 3500 Hasselt, Limburg

Met deze knaloranje Volkswagen Kever 1200 van 1971 rijd je in stijl naar een feest of heb je een echte eye-catcher op jouw evenement. Inbegrepen in de prijs is een chauffeur die van her naar der brengt en een flinke poetsbeurt zodat de wagen al blinkend komt aanrijden.

De vintage beelte wordt goed onderhouden en heeft een topsnelheid van 112 km/u (één passagier) of 100 km/u (drie passagiers). Er is plaats voor drie passagiers plus de chauffeur. Natuurlijk kan ook een beperkte hoeveelheid bagage meegenomen worden in de koffer vooraan of achter de achterzetel.

De Volkswagen kan zowel voor een hele dag als voor een enkele rit gehuurd worden. De oldtimer is ook ideaal om te gebruiken bij fotoshoots of om video opnames mee te maken. Hieronder kan je vrijblijvend de kostprijs berekenen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de wagen te laten bestickeren voor een evenement of om slingers, ballonnen of andere decoratie te voorzien. De kever staat gestald in Hasselt en opereert het meest eenvoudig in en rond Limburg, België.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een oldtimer huren regio Hasselt? Aarzal dan niet om contact met mij op te nemen. Hier vindt u de contactgegevens om de reservatie te bevestigen of om vragen te stellen.

Uiteraard is de wagen in orde met alle documenten en is succesvol door de jaarlijkse technische keuring geraakt. De Kever is ingeschreven als een dagelijks voertuig, niet als oldtimer. Wilt u door de LEZ-zone rijden (Antwerpen of Brussel), laat dit dan zeker op voorhand weten zodat de vergunning tijdig aangevraagd kan worden (meerprijs).