Volkswagen Kever Huren

Ceremoniewagen of in stijl naar een galabal

Opvallende trouwauto of prop in een videoclip

Met deze knaloranje Volkswagen Kever 1200 van 1971 rijd je in stijl naar een feest of heb je een echte eye-catcher op je evenement. Het is eens wat anders dan een witte cabrio. Voor €175,00/8 uur krijg je de blinkende wagen, benzine voor 100 km en een chauffeur die je overal naartoe brengt.

De vintage beetle wordt goed onderhouden en is mechanisch volledig vernieuwd. Er is plaats voor drie passagiers plus de chauffeur. Natuurlijk kan ook wat bagage meegenomen worden in de koffer vooraan of achter de achterzetel. Er is technisch geen beperking op het aantal kilometers. De wagen staat in 3500 Hasselt (Limburg) maar komt regelmatig in provincie Antwerpen of Vlaams-Brabant.

De Volkswagen kan zowel voor een hele dag als voor een enkele rit gehuurd worden. De oldtimer is ook ideaal om te gebruiken bij fotoshoots of om video opnames mee te maken. Daarnaast is er de mogelijkheid om de wagen te laten bestickeren voor een evenement of om slingers, vlaggen, bloemen, ballonnen of andere decoratie te voorzien.

De kever staat droog in een garage in Hasselt en opereert het meest eenvoudig in en rond Limburg, België.

De oldtimer is ideaal als ceremoniewagen voor een trouw, als decoratiestuk op de receptie, een rondrit als uniek cadeau, als prop in een videoclip of fotoshoot of als rit naar een galabal.

Opgelet: De kever huren in een LEZ-zone (Antwerpen)? Laat dit zeker op tijd weten, een LEZ-dagpas voor Antwerpen kost €35,00 per dag. Alternatief is om een weekendpas van €20,00 te gebruiken speciaal voor oldtimers. Vanaf 2020 is er een nieuwe LEZ-wetgeving voor Antwerpen.

 

Bekijk foto's Contacteer me

 

Vrijblijvende offerte

Wilt u een oldtimer huren voor uw bruiloft regio Hasselt Limburg of daarbuiten? Aarzal dan niet om contact met mij op te nemen. We spreken een keer af in Hasselt, dan kan u de VW eens in het echt bekijken en maken we een korte testrit.

Uiteraard is de wagen in orde met alle documenten en geraakt jaarlijks door de autokeuring. De Kever is ingeschreven als een dagelijks voertuig, niet als oldtimer.

Indien de wagen niet als decorstuk maar voor een of meer ritten gehuurd wordt is dit telkens met chauffeur. Zelf rijden met de wagen is niet mogelijk wegens het type verzekering & statuut.

De Kever huren als ceremoniewagen voor een trouwfeest kan vanaf €175,00 voor 8 uur*. Typische dag: toekomen bij bruidegom om bloemstukken te bevestigen, de bruid uithalen, naar het gemeentehuis, naar de kerk, fotosessies met en zonder de wagen, naar het feest en als decorstuk tijdens de receptie.

 

Bekijk foto's Contacteer me

 

* 8 uur inclusief heenrit & terugrit naar Hasselt.

Afmetingen:

Afmetingen Volkswagen Kever