Volkswagen Kever Huren

Huur een opvallende oldtimer voor een bruiloft of rijd in stijl naar een galabal

Verhuur oldtimer met chauffeur regio 3500 Hasselt, Limburg

Met deze knaloranje Volkswagen Kever 1200 van 1971 rijd je in stijl naar een feest of heb je een echte eye-catcher op jouw evenement. Het is eens wat anders dan de standaard witte cabrio. Inbegrepen in de prijs is een chauffeur die je van her naar der brengt en een flinke poetsbeurt zodat de wagen al blinkend komt aanrijden.

De vintage beelte wordt goed onderhouden en heeft een topsnelheid van 118 km/u (één passagier) of 100 km/u (drie passagiers). Er is plaats voor drie passagiers plus de chauffeur. Natuurlijk kan ook een beperkte hoeveelheid bagage meegenomen worden in de koffer vooraan of achter de achterzetel. Er is technisch geen beperking op het aantal kilometers (uiteraard wel een aangepaste offerte).

De Volkswagen kan zowel voor een hele dag als voor een enkele rit gehuurd worden. De oldtimer is ook ideaal om te gebruiken bij fotoshoots of om video opnames mee te maken. Daarnaast is er de mogelijkheid om de wagen te laten bestickeren voor een evenement of om slingers, vlaggen, bloemen, ballonnen of andere decoratie te voorzien.

De kever staat droog in een garage in Hasselt en opereert het meest eenvoudig in en rond Limburg, België.

Opgelet: De kever huren in een LEZ-zone? Vraag dit zeker meer dan een maand op voorhand aan, dan kan een vignet aangevraagd worden (meerprijs).

 

Bekijk foto's

 

Vrijblijvende offerte

Wilt u een oldtimer huren regio Hasselt Limburg of daarbuiten? Aarzal dan niet om contact met mij op te nemen. We spreken een keer af in Hasselt, dan kan u de VW eens in het echt bekijken en maken we een korte testrit.

Uiteraard is de wagen in orde met alle documenten en is succesvol door de jaarlijkse technische keuring (september) geraakt. De Kever is ingeschreven als een dagelijks voertuig, niet als oldtimer.

Indien de wagen niet als decorstuk maar voor een of meer ritten gehuurd wordt is dit telkens met chauffeur. Zelf rijden met de wagen is niet mogelijk (verzekering & statuut).

Huren voor een trouw kan vanaf €175,00.

 

Contacteer me