Affiche Het Is Alleen Maar Lastig

CAST

Opa Cor - Colla Bemelmans

Kleinzoon Nick - Valentijn Keppels

Tanja - Sabine Salden

Jaquelien - Tirza Debetz

Ralph - Fabio Keerssemeeckers

Ryan - Laurens van der Weij

Bente - Leona Bakker

Dokter - Kevin Renierkens

Zuster - Sterre Houtackers

CREW

Regie & script - Job Griffijn

Beeldregie & licht - Urbain Appeltans

Fotografie & montage - Tim Vervoort

Geluid - Frans Vervoort

DE REGISSEUR

In eerste instantie wil ik graag een verhaal vertellen. Een verhaal dat mij in ieder geval boeit en ik hoop de mensen die naar de film gaan kijken ook. Ik wil graag met deze film iets opwekken, over het zorgsysteem en over de manier waarop je met moeilijke situaties omgaat. Is het namelijk nou een heel tragisch einde of is het juist het tegendeel? Ik herken mezelf in de karakters van de filmen en ik hoop dat ik buiten de ethische kwesties die er in voorkomen vooral de menselijkheid laat zien van deze karakters. Menselijkheid vind ik een groot universeel thema waar naar mijn mening meer aandacht aan besteed zou moeten worden. Met het maken van deze film hoop ik dat te bereiken.

- Job Griffijn

SPONSORS

Omroep Landgraaf Buro Van Dormalen